Active filters

Holle – Organic Nursing Tea

Regular price ALL550.00Price ALL522.50 -5%
Availability: 100 In Stock

Holle Organic Nursing Tea mund të përdoret nga fundi i shtatzanisë dhe gjatë gjithë periudhës së dhënies gji. Rekomandohet pirja e 3-6 filxhanëve në ditë. “Aniseed, fennel, caraway dhe lemon balm” vijnë nga agrikultura organike e çertifikuar. Mos e përgatisni çajin në mikrovalë. Mos e lejoni fëmijën të gëlltisë nga shishja për një periudhë të gjatë për të parandaluar prishjen e dhëmbëve. .

Product added to compare.