Active filters

Bionike Triderm Lenil+

Regular price ALL2,050.00Price ALL1,845.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Bionike Triderm Lenil +, në sajë të vetive antioksiduese, qetësuese dhe zbutëse, favorizon rivendosjen e ekuilibrit natyror të lëkurës dhe qetëson djegien, kruajtjen dhe flakjen e shkaktuar nga dermatiti i shoqëruar edhe me ekzemë.

Product added to compare.