Active filters

Availability: 100 In Stock

GESTAMAM është një shtesë ushqimore në formë të multivitaminave dhe

multimineraleve bifazike, me acide yndyrore Omega-3, ku bëjnë pjesë acidi eikosapentaenoik (EPA) dhe acidi dokosaheksaenoik (DHA) të cilët janë të aftë të mbështesin dhe të plotësojnë kërkesat ushqimore të organizmit, duke ju përgjigjur nevojave ushqyese të gruas në mënyra të ndryshme dhe specifike në intervalin e konceptimit gjatë shtatzënësisë dhe pas lindjes.

NEOVITA CAPSULES 30

Price ALL1,100.00
Availability: 100 In Stock

NEOVITA is an easy to swallow, dietary supplement with ten Vitamins.

• Fortified with an additional six minerals.

• With the added benefit of Ginseng.

• For Health and Vitality.

Each capsule contains Vitamins A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D and E.

Product added to compare.