Trupi

Active filters

RILASTIL SMAGLIATURE

Regular price ALL1,525.00Price ALL1,372.50 -10%
Availability: 100 In Stock

Rilastil Smagliature Crema è un trattamento specifico contro le smagliature che, attraverso la sua texture ricca e cremosa, si presta ad un benefico e prolungato massaggio. Può essere utilizzata in gravidanza e durante l’allattamento.

Avene – Cicalfate Krem riparues për lëkurën

Regular price ALL1,600.00Price ALL1,440.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Rekomandohet në irritime kutane pa lëngëzim dhe pas ndërhyrjeve dermato- kirurgjikale. Pasuria e kësaj formule dhe efikasiteti specifik i secilit nga përbërësit e tij, i japin asaj fuqi mbuluese, riparuese dhe qetësuese. Cicalfate Crème siguron gjithashtu një komfort kutan të shkëlqyer, që optimizon procesin e riparimit të saj.

LRP LIPIKAE BAUME AP+ 200ml

Regular price ALL2,560.00Price ALL2,304.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Lipikar Baume AP+ immediately soothes atopic eczema-prone skin and extra dry skin. Daily applied, it spaces out flare-ups of severe dryness.

La Roche-Posay research has shown that it is not enough to simply restore skin’s protective barrier to lastingly relieve atopic eczema skin. It is also necessary to re-balance its microbiome, the population of micro-organisms found at skin’s surface. If it remains unbalanced, even if skin’s barrier is restored, attacks of severe dryness, irritation and itching will always come back.

LIPIKAR BAUME AP+ with Aqua Posae Filiformis, an exclusive patented active ingredient, to act on the 2 determining factors for atopic eczema-prone skin:

- Re-establish and stabilize the microbiome’s balance.

- Restore and preserve the skin barrier.

BioNike Proxera Posmed 40

Price ALL2,050.00
Availability: 100 In Stock

BioNike Proxera Posmed 40 Xhel intensiv eksfoliant 40% ure

Trajtimi lokal i xhelit për trajtimin dhe parandalimin e hiperkeratozës, pllakave të lëkurës dhe simptomave të lidhura me to (kruarje, eritemë, ekzema) te pacientët me psoriazë të lokalizuar në lëkurë dhe skalp.

Product added to compare.