Kembet

Active filters

RILASTIL XEROLACT PODOS

Regular price ALL2,100.00Price ALL1,890.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Rilastil Xerolact [Podos] Lipogel is a daily treatment, formulated to moisturize, soften and normalize the skin of areas physiologically featuring a thicker stratum corneum, such as the foot sole and the heel.

100 ml

MOISTURIZING AND KERATOLYTICWITH SODIUM LACTATE, ALLANTOIN AND PANTHENOLNON-SLIP FORMULA

Timodore Detergente Deodorante

Price ALL650.00
Availability: 100 In Stock

Detergjenti Timodore i linjës "Higjiena e Këmbës" e Doctor Ciccarelli parandalon dhe eleminon erën e keqe të këmbëve për shkak të dekompozimit bakterial të djersës. Testet konfirmojnë se lufton në mënyrë të konsiderueshme zhvillimin e baktereve, dhe për këtë arsye aromën e keqe, për të paktën 4 orë dhe dukshëm për 8 orë. 

Parasoftin – Exfoliating Socks

Price ALL900.00
Availability: 100 In Stock

Exfoliating parasoft socks are innovative skin and foot care solutions. Regardless of the degree of skin damage to the soles of the feet, Parasoftin ingredients penetrate and soften the hardened layer of the epidermis by performing peeling (erosion) and removing calluses. AHA / BHA acids effectively stimulate the regeneration and renewal of processes in the skin. The complex of extracts (plant extracts of cactus, pear, lemon, grape and pineapple), urea and allantoin moisturize dry skin and help regenerate and rejuvenate the skin, with a soothing and soothing effect.

Product added to compare.