Active filters

BioNike Proxera Posmed 40

Price ALL2,050.00
Availability: 100 In Stock

BioNike Proxera Posmed 40 Xhel intensiv eksfoliant 40% ure

Trajtimi lokal i xhelit për trajtimin dhe parandalimin e hiperkeratozës, pllakave të lëkurës dhe simptomave të lidhura me to (kruarje, eritemë, ekzema) te pacientët me psoriazë të lokalizuar në lëkurë dhe skalp.

BioNike Procutase+

Regular price ALL1,250.00Price ALL1,125.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Procutase Ionic Hydrogel është një produkt inovativ i projektuar për veshjen e lezioneve të lëkurës. Falë formulimit të saj të bazuar në një tretësirë ​​të metaleve jonizuese në gjurmë dhe peptide me origjinë bimore, të aplikuara çdo ditë, është në gjendje të kontrollojë mikromjedisin e lagur të plagës, duke krijuar kushte të përshtatshme lokale për të lejuar një rikuperim më të shpejtë dhe pastrim optimal. të shtratit të plagës

Product added to compare.