Active filters

VICHY DERMABLEND 3D (SAND 35)

Regular price ALL3,700.00Price ALL3,330.00 -10%
Availability: 100 In Stock

High coverage, relief correction, anti-imperfections. 
Designed for acne-prone oily skin, the DERMABLEND ™ [3D CORRECTION] goes in a single step to hide imperfections, smooth the relief and reduce imperfections. 

If you want to mask redness, spots, rosacea, pregnancy mask or vitiligo, we recommend the fluid foundation, to discover in the range DERMABLEND.

TYPE OF SKINSkin with acne tendency
WHENAll day
BENEFITSCovers, smoothes, treats imperfections. Powdered texture. Long lasting.
SPF25
COVERAGEHigh cover
SPECIFICITYUV filter

VICHY DERMABLEND 3D (NUDE 25)

Regular price ALL3,700.00Price ALL3,330.00 -10%
Availability: 100 In Stock

High coverage, relief correction, anti-imperfections. 
Designed for acne-prone oily skin, the DERMABLEND ™ [3D CORRECTION] goes in a single step to hide imperfections, smooth the relief and reduce imperfections. 

If you want to mask redness, spots, rosacea, pregnancy mask or vitiligo, we recommend the fluid foundation, to discover in the range DERMABLEND.

TYPE OF SKINSkin with acne tendency
WHENAll day
BENEFITSCovers, smoothes, treats imperfections. Powdered texture. Long lasting.
SPF25
COVERAGEHigh cover
SPECIFICITYUV filter

Avene – Couvrance Compact (SPF 50)

Regular price ALL3,200.00Price ALL2,880.00 -10%
Availability: 100 In Stock

Produkte fotombrojtëse që sigurojnë një mbrojtje të gjerë përsa i përket spektrit UV, që përmbajnë 100% ekrane minerale të qëndrueshme dhe efikase në kohë falë bashkimit ekskluziv të përbërësve të krijuar nga kërkimet Pierre Fabre:

*Pretocopheryl, pararendësi i vitamines E (anti-oksidues i fuqishëm) për të mbrojtur qelizat nga radikalet e lira,

*Ujë Termal Avène me veti qetësuese dhe anti- irrituese.

VICHY DERMABLEND (SAND 35)

Regular price ALL3,700.00Price ALL3,330.00 -10%
Availability: 10 In Stock

High coverage, relief correction, anti-imperfections. 
Designed for acne-prone oily skin, the DERMABLEND ™ [3D CORRECTION] goes in a single step to hide imperfections, smooth the relief and reduce imperfections. 

If you want to mask redness, spots, rosacea, pregnancy mask or vitiligo, we recommend the fluid foundation, to discover in the range DERMABLEND.

TYPE OF SKINSkin with acne tendency
WHENAll day
BENEFITSCovers, smoothes, treats imperfections. Powdered texture. Long lasting.
SPF25
COVERAGEHigh cover
SPECIFICITYUV filter

VICHY DERMABLEND (NUDE 25)

Regular price ALL3,700.00Price ALL3,330.00 -10%
Availability: 10 In Stock

High coverage, relief correction, anti-imperfections. 
Designed for acne-prone oily skin, the DERMABLEND ™ [3D CORRECTION] goes in a single step to hide imperfections, smooth the relief and reduce imperfections. 

If you want to mask redness, spots, rosacea, pregnancy mask or vitiligo, we recommend the fluid foundation, to discover in the range DERMABLEND.

TYPE OF SKINSkin with acne tendency
WHENAll day
BENEFITSCovers, smoothes, treats imperfections. Powdered texture. Long lasting.
SPF25
COVERAGEHigh cover
SPECIFICITYUV filter
Product added to compare.