Active filters

Availability: 100 In Stock

Dr. Grandel Eye Make-up Remover Gel cliron plotësisht dhe butësisht lëkurën e ndjeshme rreth syve nga mbetjet e make up-it . Për një zonë të zbutur, të pastruar mirë për sytë. Panthenoli rigjeneron dhe qetëson zonën e ndjeshme të syve dhe rregullon nivelin e hidratimit të lëkurës. 

Product added to compare.