Active filters

Availability: 10 In Stock

For children, high protection in large format. This solar milk protects children's fragile skin from UV rays. With its fluid and soft texture, water resistant and easy to spread, this child solar milk will make your child happy. 

WITHOUT PERFUME, WITHOUT PARABEN, its hypoallergenic formula has been tested on sensitive skin under dermatological and pediatric control. 

Availability: 100 In Stock

Mbrojtje shumë e lartë nga dielli për lëkurën e ndjeshme të bebes ose fëmijës, për trupin dhe fytyrën. Pa parfum. Rezistente ndaj ujit. Pa silikon. Mbrojtje në spektër të gjerë të rrezeve UVA-UVB. I përgjigjet të gjithë kërkësave: efikasitet, mbrojtje dhe pëlqyeshmeri në përdorim. Përmban Pre-tocopheryl, me veti antioksidante, për një mbrojtje qelizore kundër radikaleve të lira.

Product added to compare.