Active filters

Timodore Detergente Deodorante

Price ALL650.00
Availability: 100 In Stock

Detergjenti Timodore i linjës "Higjiena e Këmbës" e Doctor Ciccarelli parandalon dhe eleminon erën e keqe të këmbëve për shkak të dekompozimit bakterial të djersës. Testet konfirmojnë se lufton në mënyrë të konsiderueshme zhvillimin e baktereve, dhe për këtë arsye aromën e keqe, për të paktën 4 orë dhe dukshëm për 8 orë. 

Product added to compare.