Active filters

NUK – Detergjent rrobash

Regular price ALL700.00Price ALL665.00 -5%
Availability: 100 In Stock

Detergjenti i rrobave NUK është i bazuar në një formulë pastruese efektive që ndihmon në largimin e njollave. Të gjithë përbërësit aktivë mund të shpëlahet totalisht, kështu ato nuk do jenë në kontakt me lëkurën e bebes.

Detergjenti NUK është i përshtatshëm për larje midis 20°C ne 90°C dhe paketimi 750ml është i mjaftueshëm për mesatarisht 12 larje.

  • E testuar dermatologjikisht: e butë në lëkurën e bebes.
  • Formulë pastruese efektive me enzima natyrale
  • Përbërës aktivë që mund të shpëlahen totalisht
  • Për 12 larje mesatarisht nga 20°C në 90°C
  • E zhvilluar nga ekspertë të produkteve për bebe

Avent – Sterilizues me avull 3 në 1

Regular price ALL10,720.00Price ALL10,184.00 -5%
Availability: 100 In Stock

Përshkrimi i Produktit

Sterilizuesi elektrik 3 në 1 Avent eleminon efektivisht 99,9% të baktereve në produktet e fëmijës suaj në vetëm pak minuta. E përdorur nga spitalet, sterilizimi me avull është një mënyrë efektive për të mbrojtur beben nga bakteret e dëmshme. Mjafton të shtoni ujë në pjatën poshtë dhe ta vendosni në prizë. Në pak minuta ju do keni të sterilizuara aksesorët e fëmijës suaj.
  • Eleminon 99,9% të baktereve
  • Sterilizon shishe të ndryshme, pompë gjiri dhe aksesorë
  • Sterilizon në vetëm 6 minuta
  • Mban deri në 6 shishe 330ml Avent
  • I mban produktet (shishet, biberonat, pompën e gjirit) të sterilizuara për 24 orë.

Chicco - Sponge glove

Regular price ALL720.00Price ALL684.00 -5%
Availability: 100 In Stock

The Chicco bathing sponge is suitable for babies from birth. It is designed to gently cleanse the skin while bathing. In addition to cleansing, the Chicco sponge glove complements the bathing process with a light massage.

Product added to compare.