• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

NUK – Termometër për bebe 2 në 1

ALL4,500.00
ALL4,275.00Save 5%
Quantity

Termometri NUK 2 në 1 mat temperaturën e veshit dhe në tëmth me një sensor infrared që jep një rezultat të saktë në sekonda. Me një sondë shumë të vogël për veshët e imët, një dritë LED ndriçon ngjyrë të kuqe kur bebja ka temperaturë. Me një ekran LCD që tregon vlerat e matura përfshirë matjen e temperatuës së dhomës, mute mode dhe memorie.

Termometri NUK 2 në 1 është gjithashtu i përshtatshëm për matjen e sipërfaqes së ujit të banjos dhe ushqimit të bebes. Duke e bëre këtë sigurohuni që maja e paisjes të jetë e drejtuar për nga objekti që doni t’i masni temperaturën dhe maja e termometrit të jetë sa më afër objektit, sa më larg të jeni aq më e madhe mundësia e pergjigjës jo të saktë.

Por kujdes mos e zhysni termometrin në ujë ose lëngje të tjera dhe mos e ekspozoni në lagështi. Pas çdo përdorimi pastroni kokën e sondës dhe sensorin sipas instruksionit dhe lëreni të thahet para përdorimit tjetër. Përfshin baterinë litium dhe mbajtësen.

100 Items