Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Solucion bifazik i cili trajton aknet dhe shenjat ne lekure.

PERMBAN:

  • Glukonat zinku vepron ne shkelqimin e lekures dhe poret
  • Acid salicilik vepron tek aknet dhe shenjat
  • Acid azelaik vepron mbi shenjat

PERDORIMI:

Aplikojeni cdo mbremje ne zonen qe eshte e nevojshme.Merrni nje tampon pambuku dhe zhyteni ne solucion deri tek pjesa me pluhue dhe pastaj aplikojeni.

100 Items

in the same category

8 other products in the same category:
Product added to compare.