Log in with social account

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Feroglobin B12 (kapsula)

  ALL1,200.00
  Quantity

  Feroglobin kapsula

  Hekur për të mbështetur hemoglobinën dhe qelizat e kuqe të gjakut

  Feroglobin-B12 është një suplement hekuri me zink dhe vitamina B, i formuluar për ti dhënë trupit sasinë ideale të hekurit pa dëmtuar stomakun.

  Përveç se është i rëndësishëm për gjakun tonë, hekuri ndihmon dhe ne funksionimin normal të sistemit imunitar dhe funksioneve konjitive. Hekuri është i rëndësishëm për një numër funksionesh në trupin tonë, por për një sërë arsysh trupi mund të ndeshet me defiçit të hekur për shkak të dietave të pabalancuara apo dhe për shkak të aktiviteteve të ndryshme si pirja e çajit apo kafesë që pengon përthithjen e hekurit.

  Si funksionon Feroglobin-B12?

  Sistem me çlirim të ngadalësuar
  Me gjithë efektet pozitive hekuri duhet të mos dëmtojë stomakun dhe kjo arrihet me anë të kapsulave të veçanta me çlirim të ngadaltë që bëjnë të mundur shpërndarjen e shtrirë në kohë dhe të njëtrajtshme të hekurit.

  Hekuri ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe në normalizimin e :

  • funksioneve konjitive
  • çlirimit të energjisë
  • funksioneve të sistemit imunitar

  Kush mund të ketë nevojë për suplement hekuri?

  Me ko-faktorë për formimin e gjakut
  Ky formulim ofron një kombinim të hekurit me të tjerë nutrientë që ndihmojnë në formimin e qelizave përbërëse të gjakut siç janë acidi folikvitamina B6 & B12.

  Përdorimi
  Një kapsulë në ditë me vaktin kryesor, vetëm pas ushqimit. Gëlltite me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.  Mund ta merrni për sa kohë të jetë e nevojshme.

  • Pa ngjyrues
  • Pa gluten
  • Pa konservant
  100 Items