Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Hekur për të mbështetur hemoglobinën dhe qelizat e kuqe të gjakut
Ferglobina është një lëng me shije mjalti dhe portokalli formula e të cilës përmban nutrientë që ndihmojnë në mirëmbajtjen e një organizmi të shëndetshëm dhe vital. Hekuri është në formën e një kompleksi citrat – hekur që zvogelon efektin irritues në stomak, bashkë me vitaminat B dhe gjurmë elementesh të tjerë. Gjithashtu ne përbërje ka edhe folate që ndihmon në reduktimin e lodhjes.

Hemoglobina si transportuese e oksigjenit

Formimi i hemoglobinës për rruazat e kuqe të gjakut kërkon një furnizim të vazhdueshëm me hekur dhe të tjerë kofaktorë. Hemoglobina mbart oksigjenin në tru, zemër, muskuj dhe përgjatë gjithë trupit.
Feroglobina e lëngshme përmban hekur i cili kontribuon në funskionimin normal të hemoglobinës dhe transportin normal të oksigjenit në trup.
Ky kombinim i veçantë gjithashtu përmban Vitaminë C që rrit përthithjen e hekurit, vitamin B6 & B12 që kontribuon në çlirimin normal të energjisë dhe bashke me folat-in ndihmon në pakësimin e lodhjes.

Kush mund të ketë nevojë për suplement hekuri?

Feroglobina dhe shtesat e saj ushqimore ndërtuese të gjakut janë ideale për çfarëdolloj moshe dhe mund të jenë edhe më shumë rezultative për :

  • Atletët dhe individët që meren me aktivitet sportiv
  • Femrat gjatë menstruacioneve ose shtatëzanisë
  • Individët mbi 50 vjeç

Përdorimi

Të rriturit – 
1 lugë çaji 2 herë në ditë
Fëmijët (3-6 vjeç) –  1/2 lugë çaji 2 herë në ditë
Fëmijët (7-12 vjeç) –  1 lugë çaji 1-2 herë në ditë.

Tunde mirë përpara përdorimit. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdorimi mund të vazhdohet për sa kohë të jetë e nevojshme. Ky produkt është zevendësues i Feroglobinës (kapsulë).

  • E përshtatshme për fëmijë.
  • E përshtatshme për vegjetarianë ( E aprovuar nga shoqata e vegjetarianëve ).
  • Pa alkool
  • Pa ngjyrues
  • Pa laktozë
100 Items

in the same category

2 other products in the same category:
Product added to compare.