• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – Hydrance Krem hidratues lëkura normale-mikse

ALL3,100.00
ALL2,945.00Save 5%

Hidratimi  i lëkurave të ndjeshme është një veprim i përditshëm i domosdoshëm. Për këtë duhen zgjedhur produkte shumë ciiësore dhe me një butësi ekstreme në të njëjtën kohë. Hydrance Optimale rivendos ekuilibrin hidrik falë bashkimit të përbërësve aktivë që imitojnë sistemin hidratues dhe mbrojtës të filmit të lotit, duke garantuar gjithashtu një biodisponibilitet të Ujë Termal Avene në lëkurë.

Quantity

100 Items