• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – Hydrance Krem hidratues për lëkura të thata (SPF 20)

ALL3,300.00
ALL3,135.00Save 5%

Fytyrë – lëkura të ndjeshme , të dehidratuara , të thata dhe shumë të thata.

Hidratimi i lëkurave të ndjeshme është një veprim i përditshëm i domosdoshëm. Për këtë duhen zgjedhur produkte shumë cilësore dhe me një butësi ekstreme në të njëjtën kohë. 

Hydrance Optimale rivendos ekuilibrin hidrik falë bashkimit të përbërësve aktivë që imitojnë sistemin hidratues dhe mbrojtës të filmit lipidik, duke garantuar gjithashtu një biodisponibilitet të Ujë Termal Avene në lëkurë.

Formë galenike hidratuese e pasur dhe mbrojtëse kundër UVA dhe UVB (me filtër mbrojtës SPF 20) dhe kundër radikaleve të lira.

Quantity

100 Items