• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Pure organik me misër dhe tapiokë (4m+)

ALL750.00
ALL712.50Save 5%

Pure organik me misër dhe tapioke e përshtatshme  bebet mbi 4 muaj.

Quantity

Pure organik me misër dhe tapioke e përshtatshme për të nisur ushqimin shtesë tek bebet mbi 4 muaj si pjesë e një diete mikse.

100 Items