• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Pure organik me banane dhe bollgur (6m+)

ALL750.00
ALL712.50Save 5%

Pure me banane dhe bollgur. E përshtatshme për fëmijë që nga muaji i 6-të.

Quantity

Pure me banane dhe bollgur . E përshtatshme për fëmijë që nga muaji i 6-të.

100 Items