Avene – Cleanance Krem dielli me SPF 30 për lëkura të ndjeshme me probleme

ALL2,800.00
Tax included

Përkujdesje për lëkura të ndjeshme me probleme dhe mbrojtëse nga dielli .

Produktet fotombrojtëse Avène sigurojnë një mbrojtje të gjerë përsa i përket spektrit UV falë bashkimit ekskfuziv të përbërësve SunSitive Protection të krijuar nga kërkimet Pierre Fabre: 

  • Një kompleks fotombrojtës të optimizuar nga një galenikë e qëndrueshme dhe efikase në kohë. .
  • Pretocopheryl pararendësi i vitaminés E (anti-oksidues i fuqishëm) për të mbrojtur qelizat nga radikalet e lira .
  • Ujë Termal Avène qetësues anti-irritues. .
Quantity

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

100 Items