• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Pure me mollë 100% (4m+)

ALL300.00
ALL285.00Save 5%

Pure frutash e përshtatshme për bebet dhe fëmijët mbi 4 muaj. Me përmbajtje 100% mollë të cilësisë Demeter. Nuk ka sheqer ose kripë, pa proteina qumështi, pa maja, pa vezë, pa laktozë, pa gluten.

Quantity

100 Items