• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Birchermuesli pure me fruta (8m+)

ALL280.00
ALL266.00Save 5%

Pure frutash e përshtatshme për bebet dhe fëmijët mbi 8 muaj. Me përmbajtje fruta (mollë, pjeshkë, banane, dardhë) dhe drithëra (tërshërë, grurë). Nuk ka sheqer ose kripë të shtuar, pa proteina qumështi, pa maja, pa vezë, pa laktozë, pa gluten.

Quantity

Pure frutash e përshtatshme për bebet dhe fëmijët mbi 8 muaj. Me përmbajtje fruta (mollë, pjeshkë, banane, dardhë) dhe drithëra (tërshërë, grurë). Nuk ka sheqer ose kripë të shtuar, pa proteina qumështi, pa maja, pa vezë, pa laktozë, pa gluten.

100 Items