Calci-Care

Kalciumi – shtesa ushqimore e kalciumit është e domosdoshme sidomos gjatë periudhës së shtatzanisë. Redukton komplikacionet gjatë shtatzanisë dhe siguron në këtë mënyrë një shtatzani normale.

Magnesiumi – ky mineral luan një rol thelbësor në metabolizmin e kalciumit. Aktivizon vitaminën D për një përthithje më të mirë të kalciumit.

Zinku – faza e rritjes e bebit përfshin shumë procese metabolike ku përfshihet dhe ndarja qelizore. Zinku është një ko-faktor shumë i rëndësishëm në ndarjen qelizore, në sintezën e shumë enzimave dhe në sintezën e ADN dhe ARN. Suplementimi i sasive të përshtatshme të zinkut tek fëmijët gjatë rritjes siguron aktivitet normal enzimatik, ndarje normale të qelizave dhe të materialit gjenetik (ADN & ARN). Gjatë shtatzanisë deficienca e Zinkut është lidhur me shumë komplikacione, vonesë në rritje dhe çrregullime kongjenitale të fetusit.

Vitamina D3 – Ndihmon në përthithjen e kalciumit nga trupi. Aktivizohet në prezencë të magnesiumit dhe ndihmon në metabolizmin normal të kalciumit. Ndihmon në zhvillimin dhe përmirësimin e sistemit imunitar.

Udhëzime mbi përdorimin

Një tabletë 2-3 herë në ditë sipas udhëzimeve të mjekut tuaj.

99 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 other products in the same category:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.