Rocaltrol Calcitriol

Ndjekja e udhëzimeve të dozimit të mjekut tuaj është mënyra më e mirë për të përdorur çdo ilaç. Nëse nuk jeni të sigurt ose nuk i mbani mend udhëzimet, atëherë mund të lexoni etiketën e ilaçit për informacion më të hollësishëm.

Veryshtë shumë e rëndësishme që të plotësoni orarin e dozimit dhe mos e ndërprisni atë në mes, pa kërkuar konsultë paraprake nga mjeku juaj.

Marrja e ilaçeve në të njëjtën kohë çdo ditë është një metodë e provuar dhe e provuar për të shmangur humbjen e dozave.

Doza e humbur

Pavarësisht nga përpjekjet tuaja më të mira për të mbajtur mend, nëse ende e humbni një dozë, atëherë merrni atë sa më shpejt që të mbani mend për të. Por mbani në mend se do të duhet të rregulloni dozën tuaj të rradhës duke e ndarë atë me 4 deri në 5 orë. Nëse kjo nuk është e mundur, atëherë gjëja më e mirë për të bërë do të ishte të kaloni dozën e harruar dhe të vazhdoni me orarin tuaj normal të dozimit.

Asnjëherë mos u përpiqni të kompensoni dozën e humbur duke marrë një dozë të dyfishtë së bashku. Mund të shkaktojë efekte anësore.

Magazinimi

Ruani ROCALTROL në temperaturë dhome 77 gradë F / 25 gradë C (lexoni etiketën e ilaçeve nëse nuk jeni i sigurt). Gjithmonë mbajeni në një vend të errët dhe të ftohtë që nuk është i ekspozuar drejtpërdrejt në burimet e nxehtësisë ose lagështisë dhe rrezeve të diellit. Mbroni atë nga fëmijët dhe kafshët shtëpiake.

81 Items

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 other products in the same category:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.