• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Bioscalin – Physiogenina Ampula kundër rënies së flokëve për meshkuj dhe femra

ALL4,680.00
ALL4,446.00Save 5%
Quantity

Përshkrimi i Produktit

Zgjidhje për rënien e flokëve?
Inovacioni Physiogenina: formula e re pararojë e Bioscalin ampula kundër rënies për femra dhe meshkuj.

Ndryshimet e stinëve, ndotja, duhanpirja, dieta e pabalancuar, stresi : në rast rënie të flokëve, në femra dhe meshkuj, shkaqet mund të jenë të ndryshme. Kur dobësimi dhe rënia e flokëve është e përkohshme, jo e lidhur me moshën, një veprim direkt tek bulbi i flokut do të ishte ideal.

Bioscalin ® Ampula për meshkuj dhe femra me Physiogenina është një zgjidhje inovative në trajtimet kundër rënies së flokëve, për të kundërshtuar rënien e përkohshme  dhe fillimin e dobësimit të flokëve tek meshkujt dhe femrat në një mënyrë edhe më efektive. Në këtë formulim ndodhet Physiogenina , një kompleks inovativ i përbërësve aktivë që mbështesin funksionin fiziologjik të folikulit të flokëve.

Krahas produkteve për rënien e flokëve, produktet topike kanë avantazhin e veprimit direkt në bulbin e flokut: ky është efektiviteti i Bioscalin ®  Physiogenina ampula kundër rënies .

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një ampulë çdo 3 ditë. Një trajtim 3 mujor është i rekomanduar. Produkti mund të aplikohet në skalp të thatë ose të lagur.

100 Items