• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Bioscalin – TricoAGE 45+ampula kundër rënies së flokëve anti-age

ALL5,460.00
ALL5,187.00Save 5%
Quantity

Përshkrimi i Produktit

Ampulat për flokë Bioscalin TricoAGE 45+ janë trajtim ndihmues në veprimin kundër rënies dhe kundër moshës në rrënjë dhe në flokë, e cila përmban një përqendrim të trefishtë lëndësh aktive. Këto falë teknologjisë ekskluzive me veprim të zgjatur Triactiv, çlirohen gardualisht në 3 ditë.

Veprim kundër rënies. Formula e ampulave Bioscalin ® TricoAGE 45+ përmban BioEquolo® , kompleksin e patentuar me ekstrakte të përzgjedhura të Ajuga Reptans dhe sojës së fermentuar, efektiv në luftimin ndaj rënies dhe dobësimit të flokëve.
Veprimi kundër rënies së flokëve forcohet nga prania e  Biogenina ®, kompleks i patentuar që stimulon rrënjën e flokëve, duke zgjatur faqen e rritjes, dhe ka një veprim ushqyes dhe forcues në flokë.

Veprimi anti-moshë: Falë ColorCare , një bashkim i ceramideve (substanca lipidike të ngjashme me ato gjenden në flokë) dhe antioksidanteve, Ampulat Bioscalin ® TricoAGE  45+  është një trajtim intensiv kundër shenjave të moshës në flokë që:

  • Rigjenerojnë flokët rivendosin barrierën mbrojtëse të flokut
  • Reduktojnë thinjat duke ndihmuar mbajtjen e ngjyrës natyrale

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni 1 ampulë çdo 3 ditë. Këshillohet një trajtim për 3 muaj. Produkti mund të përdoret në skalp të thatë ose të lagur pas larjes.

100 Items