• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Skincode Cellular Anti-Aging Cream

ALL9,450.00
ALL8,977.50Save 5%

Ky krem hidratues i mëndafshtë dhe i butë lufton plakjen aty ku ajo llon; në nivel qelizor.Kompleksi ACR G2 vepron për të rigjeneruar qelizat duke nxjerë në pah, lëkurë rinore dhe të shëndetshme. E përforcuar me DermaxylTM për të zbutur rrudhat, ky hidratues është zgjidhja ideale për një lëkurë të maturuar që ka nevojë për rigjenerim.

Quantity

99 Items