All Reviews

62 Reviews -
0 1 2 3 4 (4,95/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

Mire

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Eshte nje zbutes shume i mire per ditet e ftohta, por ka nje arom jo shume te mire


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

:)

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Mese i knaqur nga kremi.


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

Me ka pelqyer

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

nje lares shume i mire, per lekuren time te yndyrshme


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

bebi im e adhuron

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Lekura e bebit tim ngelet e bute dhe me nje arome te mrekullueshme


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

Jam i kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Shume i kenaqur me kremin


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

Fantastik

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Shume e kenaqur, ka nje arome fantastike dhe i mban floket e mi shume te bute


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

Shume e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating:0 1 2 3 4
Total Rating:0 1 2 3 4

Tekstura eshte e mrekullueshme, e mendafshe. I jep lekure nje cehre te rigjeneruar dhe plot shkelqim.


<b>50</b>
Product added to compare.