Store reviews

Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
Send us Your review about an order or about our products & services.

Write a Review
123 4 5

Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximum files to upload - 7
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha
5 Store Reviews -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

Martin
Sherbim fantastik
Total Rating: 0 1 2 3 4
Posted by Martin, Elbasan 0 1 2 3 4 (5/5
02/08/2022
Adela T
Farmacia me e mire.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Posted by Adela T, Tirane 0 1 2 3 4 (5/5
29/07/2022
 Verified Purchase
Suela H
Jam shumë e kënaqur me shërbimin. Vërtetë profesional dhe më e rëndësishmja kisha disa dhurata të vogla me porosinë.
Total Rating: 0 1 2 3 4
Posted by Suela H, Albania, Tirane 0 1 2 3 4 (5/5
30/08/2021
 Verified Purchase
Anxhela K
Cmime vertet me ulje. Zakonisht dergojne gjithmone disa testera falas
Total Rating: 0 1 2 3 4
Posted by Anxhela K 0 1 2 3 4 (5/5
15/02/2021
 Verified Purchase
Vilma Y
Gjithcka perfekte dhe ne kohe
Total Rating: 0 1 2 3 4
Posted by Vilma Y 0 1 2 3 4 (5/5
12/02/2021
Product added to compare.