• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

NUK – Set për pastrimin e dhëmbëve të bebeve (3-12m)

ALL950.00
ALL902.50Save 5%
Quantity

Përshkrimi i Produktit

Edhe dhëmbët e bebes suaj kanë nevojë për përkujdesje! Sa më shpejt ti mësoni fëmijët që të pastrojnë dhëmbët e tyre çdo ditë, aq më të lehtë do e kenë të vegjlit të mësohen me këte rutinë. Seti NUK Oral Care është ideal për këtë: përmban një pastë enkas për bebet dhe një furçë dhëmbësh që vendoset në gisht. Ju më pas fërkoni furçën e butë që të pastroni dhëmbët ose të ndihmoni në qetësimin e diskomfortit nga dalja e dhëmbëve. Pasta është e studiuar enkas për përkujdesjen dhe pastrimin e dhëmbëve të parë të bebes suaj:

  • Pa sheqer
  • Pa fluor: i përshtatshëm për fëmijët që marrin fluor me tableta
  • Me enzima që gjenden në qumështin e gjirit dhe që nxisin mbrojtjen natyrale të gojës
  • Shije natyrale e mollës dhe bananes
100 Items