• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Avene – Cleanance Locion pastrues matifikues për lëkura të yndyrshme

ALL2,300.00
ALL2,185.00Save 5%

Përkujdesje bifazike e përbërë nga një fazë transparente, për të pastruar lëkurën dhe nga një fazë me përmbajtje pudre, për të thithur tepricën e sebumit (yndyrës) dhe matifikuar lëkurat e yndyrshme. Pa paraben. Nuk kërkon shplarje. Specifike për meshkujt dhe zonën e kurrizit .

Quantity

100 Items