100 Items

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Hera e pare qe e perdor dhe jam shume e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshtë hera e parë që përdor një pastrues shkume dhe më pëlqeu se fytyra nuk me mbetet e tharë.


in the same category

8 other products in the same category:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Hera e pare qe e perdor dhe jam shume e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshtë hera e parë që përdor një pastrues shkume dhe më pëlqeu se fytyra nuk me mbetet e tharë.


Product added to compare.