DR.Grandel Gentle Foam

Characteristics:

• Gentle and thorough cleansing of the skin

• Protects the skin barrier function and preserves the natural

Tamarind extract leaves a feeling of well-hydrated, relaxed and soothed skin

100 Items

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>

in the same category

8 other products in the same category:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>
Product added to compare.