• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Qumësht lope organik 1 (0m+)

ALL1,500.00
ALL1,425.00Save 5%

Qumesht lope organik 1

Quantity

Qumesht lope organik 1

Formula organike për bebe HOLLE është e bërë nga 99% përbërës të rritur në mënyrë organike. Qumështi i përdorur në formulat HOLLE vjen nga lopë të rritura në ferma biodinamike (Demeter) në ambiente me përkujdesje dhe të përshtatshme. Fermat i përmbahen në mënyrë strikte legjislacionit europian si dhe rregullave ndërkombëtare Demeter. Kullotja e lopëve në fusha të shendetshme biodinamike është arsyeja e cilësisë superiore të qumështit të përdorur në ushqimet tona.

Përbërës të tjerë të rëndësishëm përfshijnë vajrat organik vegjetal që i japin bebes acidet yndyrore të rëndesishme. Niseshtja organike dhe maltodekstrina të derivuara nga misri e bëjnë më kremoz.

Pjesa e mbetur prej 1% e përbërësve janë vitamina dhe minerale të nevojshme për zhvillimin e bebes suaj sipas legjislacionit të BE.

100 Items