• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Holle – Qumësht dhie organik 3 (12m+)

ALL2,400.00
ALL2,280.00Save 5%

 Qumesht dhie organik I përshtatshëm nga muaji i 12 deri ne fund të vitit të tretë (3) të jetës. Organic Infant Goat Milk Follow-on Formula 3 mund të përdoret për të përgatitur dhe puretë Holle.

Quantity

 Qumesht dhie organik ,i  përshtatshëm nga muaji i 12 deri ne fund të vitit të tretë (3) të jetës. 

100 Items