DR. GRANDEL Couperose Expert Concentrate

Apply 2–3 pump strokes of COUPEROSE EXPERT Concentrate to the cleansed parts of face, neck and décolleté. Partial application to affected skin areas is also possible. However, large-area application reduces development of new redness.

100 Items

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

shum e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam vërejtur një përmirësim kaq të jashtëzakonshëm në lëkurën e mamit tim. Kishte koh qe perdorte produkte te tjera per skuqjen e fytyres dhe rastesisht kishte kaluar ne farmaci dhe ja kishit sugjeruar.


<b>50</b>

in the same category

8 other products in the same category:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

shum e kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kam vërejtur një përmirësim kaq të jashtëzakonshëm në lëkurën e mamit tim. Kishte koh qe perdorte produkte te tjera per skuqjen e fytyres dhe rastesisht kishte kaluar ne farmaci dhe ja kishit sugjeruar.


<b>50</b>
Product added to compare.