• Reduced price

Log in with social account

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Nuk – Pompë gjiri e thjeshtë

ALL2,000.00
ALL1,900.00Save 5%
Quantity

Përshkrimi i Produktit

Padyshim që ushqyerja me gji është gjëja më e mirë që një nënë mund të bëjë për fëmijën e saj. Por ka situata kur nënat duhet të pershtasin ushqyerjen me gji me aktivitete ose angazhime të tjera.

Për këtë kohë, pompat e gjirit janë një alternative e ndjeshme. Ju mund të pomponi qumështin e shëndetshëm të gjirit për fëmijën tuaj duke e ruajtur prodhimin e qumështit për ushqyerjen e mëtejshme. Kjo do t’ju japë pak më shumë pavarësi gjatë laktacionit.

Prandaj, NUK ka zhvilluar pompën manuale të gjirit NUK Soft & Easy. Mundëson pompim të qetë dhe është ideale për përdorim të shpeshtë. Jastëku i silikonit i butë shtesë, siguron një përshtatje optimale dhe një ndjenjë masazhuese të këndshme në gjoks.

Në mënyrë që t’u ofrojmë nënave më shumë fleksibilitet, cilindri i pompës së gjirit tani mund të përdoret direkt si një shishe për fëmijë.

  • Përshtatje optimale dhe masazh i këndshëm falë silikonit shumë të butë.
  • I thjeshtë në përdorim, pastrohet me lehtësi.
  • Gjithashtu ideal për një nxjerrje të shkurtër të qumështit përpara ushqyerjes me gji.
  • Sjell në formë thithkat e sheshta ose të kthyera.
100 Items