Log in with social account

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Neurozan

  ALL2,700.00
  Quantity

  Funksionet konjitive & Performanca mendore

   

  Truri i njeriut ësht ë ‘makineria’ më komplekse e njohur dhe përbën pjesën më të madhe dhe më të rëndësishme të organizmit. Ai përmban më shumë se 80 miliard neurone që ndërthuren për të formuar shqisat, lëvizjen dhe kujtesën tone. Funksionimi optimal dhe performance e lartë e trurit varet nga furnizimi i tij me një numër të madh mikronutrientësh dhe me energji të marrë nga ushqimi (përdor rreth 30% të energjisë të marrë). Si çdo ‘makineri’ është e kuptueshme që ajo me të cilën e furnizon ndikon drejpërdrejtë në punën e kryer.

  Nutrientë specifikë për trurin janë zinku, jodi, vitamin B12, B6, folati, ku të gjitha kanë funksion mbështetës për funksionimin e tij. Qelizat e trurit nuk mund të zëvendësohen dhe kanë prioritetin më të lartë në trup për marrjen e këtyre mikronutrientëve specific.

  Mikronutrientët për trurin

  Neurozan ofron një formulë gjithëpërfshirëse që ndihmon në plotësimin e nutrientëve të marrë nga dieta ushqimore për një sistem nervor të shëndetshëm dhe vital.

  Performanca mendore
  Hekuri, zinku dhe Jodi kontribuojnë në funksionimin normal të funksioneve konjitive, ndërsa acidi pantotenik kontribuon në performancën normale të sistemit nervor.

  Sistemi nervor
  Vitamina B6, niacin (vit. B3) dhe vitamin C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

  Funksionet fiziologjike
  Vitamina B12, B6, tiamina (vit. B1), acidi folik, vitamin C dhe magneziumi kontribuojnë në funksionimin normal të funksioneve fiziologjike.

  Nutrientë shtesë specifik për trurin:

  • L-Argininë
  • Fosfatidil serine
  • 5-HTP
  • Ginkgo Biloba
  • Co-Q10

  Nivele optimale të vitaminës D3
  Neurozan përfshin dhe një sasi optimale 25mcg (1000 IU) të vitaminës D, e cila ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina D është prezente në formën e vitaminës D3 (cholecalciferol), e cila është dhe forma e preferuar pasi prodhohet nga vetë organizmi kur lëkura ekspozohet në diell.

  Shëndeti i përgjithshëm & vitaliteti
  Kjo formulë e avancuar përfshin nutrient për shëndet të gjithëanshëm dhe për vitalitet, ku përmendim:

  • Vitamina C, hekuri dhe bakri kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë
  • Seleni dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar
  • Vitamina B6 & B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Një tabletë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Gëlltiteni me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e përtypni. Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.
  Neurozan duhet të merret vetëm në një stomak me ushqim.
  Vitaminat që përfshihen në këtë formulë nuk është nevoja për ti  marrë veçmas apo në formë multivitamine pasi Neurozan përmban doza të përshtatshme.

  • E përshtatshme për vegjetarianë
  • Pa ngjyrues artificalë
  • Pa konservues
  • Pa sheqer, kripë apo maja
  • Pa gluten
  • Nuk është testuar në kafshë

  Shiko dhe Neurozan Plus, paketimin e kombinuar me vaj peshku.

  100 Items