DR. Grandel Schiuma delicata

Caratteristiche:

• Pulizia delicata e accurata della pelle

• Protegge la funzione barriera cutanea e preserva il naturale

L'estratto di tamarindo lascia una sensazione di pelle ben idratata, rilassata e lenita

100 Articoli

Recensioni Recensioni (1)

Sulla base 1 rivedere - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtro:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ordina per:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 di 0 la gente ha trovato la seguente recensione utile
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>

in the same category

8 altri prodotti della stessa categoria:

Recensioni Recensioni (1)

Sulla base 1 rivedere - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filtro:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Ordina per:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 di 0 la gente ha trovato la seguente recensione utile
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>
Product added to compare.