Filtrat aktiv

Holle – Biskota organike me dardhë dhe mollë...

Çmimi i rregullt 550,00 LekëÇmimi 522,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Biskotat organike Holle me dardhë dhe mollë janë një mesvakt ideal. Freskia e tyre garanton një shije perfekte frutash, ndërsa forma e vogël e kafshëve është perfekte për tu kapur nga duart e vogla të bebeve. Përbërës organikë të përzgjedhur me kujdes. Nuk përmban sheqer.

Plasmon il Biscotto dei bambini 120 g

Çmimi i rregullt 130,00 LekëÇmimi 123,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Caratteristiche

3x Confezioni salvagusto
Prodotto in Italia
Qualità Garantita Oasi nella Crescita
Da 6 mesi
Studiato per le esigenze nutrizionali e con ferro per lo sviluppo cognitivo*
Si scioglie in bocca e nel latte
Senza olio di palma
*Con ferro che contribuisce al normale sviluppo cognitivo

Plasmon il Biscotto dei bambini 600 g

Çmimi i rregullt 590,00 LekëÇmimi 560,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

15x Confezioni salvagusto
Farina italiana
Qualità Garantita Oasi nella Crescita
Prodotto in Italia
Da 6 mesi
Studiato per le esigenze nutrizionali e con ferro per lo sviluppo cognitivo*
Si scioglie in bocca e nel latte
Senza olio di palma
*Con ferro che contribuisce al normale sviluppo cognitivo

Product added to compare.