Filtrat aktiv

Availability: 3000 In Stock

Vitamina D mundëson një përthithje të mirë të kalciumit. Ajo ndihmon në mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Gjithashtu mundëson një sistem imunitar të mirë.

Vitamina D3 në këtë formulim ofrohet me një shije të këndshme portokalli në formë të lëngshme që të mund ta merrni çdo ditë.

Pa gluten, pa sheqer, pa ëmbëlsues ose ngjyrues artificialë.

Kujdes: Nëse jeni shtatzanë, ushqeni me gji ose merrni medikamente, konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para se ta merrni këtë produkt. Nuk është për përdorim tek fëmijët. Në momentin e hapjes, ruajeni në frigorifer.

Product added to compare.