Filtrat aktiv

Pharmamed HERBILEX

Çmimi 1 125,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Pikat Herbfit Herbilex ndihmojnë në dhimbjen e stomakut dhe zorrëve me gaz, nervozizëm, shqetësim dhe tension, simptoma para menstruale dhe menstruale dhe simptoma të menopauzës. Për përdorim të jashtëm, këto pika mund të përdoren për të lehtësuar dhimbjet e kokës, tensionin e muskujve dhe për dhimbjen e dhëmbit dhe për të trajtuar pickimet e insekteve.

FORTICOLINN

Çmimi 2 194,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

FORTICOLINN përmban peptide specifike bioaktive të kolagjenit dhe laktat kalciumi, të optimizuar për trajtimin e osteopenisë dhe osteoporozës. Peptidet rrjedhin nga një proces specifik, shumë i kontrolluar i hidrolizës së kolagjenit tip I.

Product added to compare.