Filtrat aktiv

Nova - MgKB

Çmimi 1 000,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

NOVA.MGKB është një suplement shtese  bazuar në MAGNESIUM dhe POTASSIUM, me VITAMIN B12, treguar në të gjitha gjendjet e mangëta të magnezit dhe kaliumit për shkak të marrjes së ulët me dietë, ose në gjendje të rritjes së nevojës të shkaktuara nga dobësia e muskujve, aktiviteti intensiv djersitje fizike, e tepruar.

Product added to compare.