Filtrat aktiv

Availability: 10 In Stock

Teskture fluide dhe e freskët për një trajtim intensiv për shenjat e para të rënies së flokëve.

Ky trajtim ngadalëson rënien e flokëve për 6 javë. Tektura në trajtë xheli lejon një aplikim të shpejtë dhe të lehtë në skalp.

Kjo formulë përmban disa përbërës aktivë si:

  • Aminexil: molekulë efikase kundër rënies së flokëve
  • Flavonoide: ekstrakt i pasur me flavonoide, të njohur për veprimin qetësues
  • Ekstrakt xhinxheri: veprim stimulues

PERDORIMI:

Aplikojeni në të gjithë skalpin dha masazhojeni butësisht. Pa shplarje.

Availability: 99 In Stock

Ndryshimet sezonale, dieta e pabalancuar, ekspozimi në diell, stresi me të cilën përballemi çdo ditë: këto dhe faktorë të tjerë mund të kompromentojnë cilesinë e flokëve tonë që, ditë pas dite, shfaqen gjithnjë e më shumë të dobët, me një tendencë në rënie. Në të tilla raste, si vazhdim i një trajtimi specifik me suplemente ushqimore dhe ampula për përdorim lokal, idealja është forcimi i flokut edhe gjatë fazës së larjes.

Product added to compare.