Filtrat aktiv

LRP - ROSALIAC AR INTENSE

Çmimi i rregullt 3 680,00 LekëÇmimi 3 312,00 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Serumi i fytyrës Rosaliac AR Intense është formuluar për lëkurë të ndjeshme me skuqje të lokalizuar. Ai qetëson menjëherë ndjesitë e shqetësimit dhe ndihmon në zvogëlimin e skuqjes në fytyrë dhe faqe dhe parandalon rishfaqjen e saj.

LRP - EAU THERMALE 300ML

Çmimi i rregullt 1 830,00 LekëÇmimi 1 647,00 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Uji termik La Roche Posay qetëson, zbërthehet dhe ndihmon në parandalimin e plakjes së lëkurës. Kujdes thelbësor për lëkurën e ndjeshme, ajo qetëson lëkurën të irrituar përkohësisht nga agresionet e jashtme (dielli, trajtimet dermatologjike).

LRP EAU THERMALE 150ML

Çmimi i rregullt 1 230,00 LekëÇmimi 1 107,00 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Uji termik La Roche Posay qetëson, zbërthehet dhe ndihmon në parandalimin e plakjes së lëkurës. Kujdes thelbësor për lëkurën e ndjeshme, ajo qetëson lëkurën të irrituar përkohësisht nga agresionet e jashtme (dielli, trajtimet dermatologjike).

Product added to compare.