Filtrat aktiv

Yanola CAL

Çmimi 2 800,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Furnizon fetusin me Kalciumin e nevojshëm për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve. Kocka të forta për nënën dhe ndihmë për mineralizimin e kockave fetale. Kalciumi i nënës dhe mineralet gjatë shtatëzënësisë dhe laktacionit. Thithja maksimale.

Product added to compare.