Filtrat aktiv

NeuBetix

Çmimi 2 500,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

NeuBetix është një suplement ushqimor që përmban acid alfa-lipoik dhe vitamina B, përfshirë acidin folik.

Sinergjia midis këtyre përbërësve veprojnë kundër proceseve të oksidimit në rast të neuropatisë, duke siguruar një funksionim të qetë të sistemit nervor.

NEURALTA BRAIN POWER * 30 TAB

Çmimi 2 500,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Suplement në formë të kapsulave të lëngshme me omega 3 për biodisponibilitet më të lartë. i dizenjuar për të forcuar sistemin qendror nervor, I cili mund të dobësohet nga mosha apo si pasojë e dhimbjes kronike. Përmban 2 fosfolipide: Phosphatidylcholine (PC) dhe phosphatidylserine (PS), esencialë për shëndetin dhe në vecanti për sistemin nervor.

Phytonerv Neotrasmitter

Çmimi 2 683,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

NEOTRASMITTER siguron një furnizim korrekt të lëndëve ushqyese që kryejnë një veprim të fortë të ribalancimit kimik. Mekanizmi i tij i veprimit konsiston në mbështetjen e prodhimit fiziologjik të neurotransmetuesve, për transmetimin korrekt të mesazheve midis qelizave nervore që kontrollojnë funksionimin e muskujve nga njëra anë, intelektuale dhe emocionale nga ana tjetër.

Neurobrain Shedir Flaconcini

Çmimi 2 200,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Neurobrain Shedir Vials është një shtesë ushqimore në formë të lëngshme bazuar në Acetil L-Karnitinë, Fosfatidilserinë, Ginko Biloba L., Selenium, Acid Pantotenik dhe Vitamina B2, B1, B12. Neurobrain Shedir Vials tregohet në rastet e marrjes së zvogëluar të dietës ose rritjes së nevojës për këto elemente.

DELIFAB INTEGRA

Çmimi 2 800,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Serenoa repens

Mel (Panicum miliaceum) : favorizon mirëqënien e thonjve dhe të flokëve

Caj jeshil :veprim antioksidant, purifikues

Cisteina

Vitis Vinifera, e pasur me proantocianidina, antioksidante e fuqishme

Zink : kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe ndikon në ushqyerjen dhe rritjen e flokëve

Biotinë: ndikon në mirëmbajtjen normale të lekurës dhe flokëve,membranat mukoze,ndihmon në metabolizmin  nervor

Product added to compare.