Higjene Orale

Filtrat aktiv

Oral B – Fill dentar

Çmimi 260,00 Lekë
Availability: 100 In Stock

Eleminon pllakat që formohen në dhëmbë nga grumbullimet e baktereve dhe depozitimet e mineraleve duke parandaluar dëmtimin e mishrave të dhëmbëve.

Lëviz me lehtësi ndërmjet dhëmbëve

Rezistent ndaj këputjeve

Delikat me mishrat e dhëmbëve dhe i rehatshëm në përdorim

Product added to compare.