Filtrat aktiv

Chicco - Ene me hapsire nxjerrëse qumështi pluhur

Çmimi i rregullt 1 560,00 LekëÇmimi 1 482,00 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Gama e Sistemit të Vaktit të Lehtë ju lejon të ecni gjithmonë e shoqëruar nga ushqimi juaj. Eshtë zgjidhja ideale për transportimin e ushqimit të bebes tuaj. Kjo paketë kontejnerësh përbëhet nga: një ene me vrimë nxjerrëse pluhur qumështi dhe një enë 300ml. 

Chicco - Sport Cup

Çmimi i rregullt 1 800,00 LekëÇmimi 1 710,00 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

 Format e ndryshme dhe tiparet inovative e bëjnë më të lehtë për foshnjën kalimin nga gjiri i nënës në pirjen e pavarur. Bërë nga materiale pa BPA, pastrohet lehtë dhe bashkohet.

Chicco - Kupe Stërvitje

Çmimi i rregullt 1 580,00 LekëÇmimi 1 501,00 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Të mësojmë të pimë lehtë dhe gradualisht. Pipa e gojës, rezistente ndaj kafshimeve dhe ergonomike për vendosjen korrekte të qafës dhe buzëve. Valvul për gëlltitje të lehtë: nuk pikon, me valvul, rrjedhë të lirë ose pa të.

Product added to compare.