Subcategories

  Filtrat aktiv

  IALUSET KREM

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 090 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Ialuset tregohet në trajtimin e plagëve dhe djegieve jo të infektuara, me ose pa eksudat, ulçera të këmbëve, duke përfshirë ato me origjinë venoze, çarje, fistula, plagë presioni, plagë postoperative, sëmundje abrazive të lëkurës dhe gërvishtje me origjinë kimike-fizike.

  Availability: 99 In Stock

  Emulxheli Benzolait AZ 10 është një produkt dermokozmetik me Peroksid benzoili dhe Azeloglicinë i përshtatshëm për lëkurën e yndyrshme dhe me akne. Peroksidi i benzoilit ka një veprim dezinfektues, formon një film mbrojtës në lëkurë dhe parandalon përhapjen e baktereve dhe infeksioneve. Azeloglicina pakëson dhe ekuilibron prodhimin e yndyrës në lëkurë.

  Product added to compare.